Plant en zaaiwerkzaamheden

Plantwerkzaamheden.

Met behulp van een plantmachine van De Jong Groenbeheer kunt u op een snelle en efficiënte manier planten. Doordat ons plantmachine de plantsleuf freest en deze losse grond weer netjes aanvult rondom de wortels is de kans op uitval van de planten nihil.

Het frezen van de plantsleuf heeft ook het grote voordeel dat er geen zwaar materieel ingezet wordt. Dus geen spoorvorming en de structuur van de grond blijft intact. Door de compactheid van onze machine hoeft u perceel niet groot te zijn om ons in te schakelen voor uw plantwerkzaamheden.

Bekijk hieronder een korte introductie van ons plantmachine en de werkwijze hiervan.

Zaaiwerkzaamheden.

Voor het inzaaien van bermen, parken en velden maken wij gebruik van een compacte zaaicombinatie welke wij achter een Holder A440s plaatsen. Door de compacte afmetingen van de zaaicombinatie en de wendbaarheid van de kleine tractor kunnen we bijna overal zaaien. De paar hoekjes waar we toch niet bij kunnen komen, worden met de hand ingezaaid.

Planmatig en doelgericht Groenbeheer?
We staan graag voor u klaar.

Ontdek de voordelen van veelzijdig en vakkundig groenbeheer voor spoorwegen, openbaar groen en infra. Neem contact op en ontdek de kracht van ons professioneel groenbeheerteam. Verbeter vandaag nog de leefomgeving binnen uw gemeente of openbare voorziening. Neem nu de eerste stap gedegen groenbeheer in woord en daad!