Elektrische bedrijfswagen

Elektrisch, groen, rijden…

Onze directeuren Jan-Willem en Robert krijgen door Dick de Bruin van Van Mill Opel, de sleutels overhandigd van onze eerste 100% elektrische bedrijfswagen.

Met deze prachtige nieuwe Vivaro-E-editio, gaan we volledig elektrisch rijden voor onze werkzaamheden van de Gemeente Gorinchem. Corné Monshouwer civiel en cultuurtechnisch toezichthouder van de Gemeente Gorinchem was ook aanwezig bij de overhandiging. Alle partijen zijn tevreden met de ingeslagen weg van ons bedrijf. De bedrijfswagen is volledig uitstootvrij en met de nieuwe 50 kWh-batterij heeft de Vivaro-E edition voldoende rijbereik en trotseert hij alle uitdagingen.

Door de toevoeging van deze Opel Vivaro-E edition aan ons wagenpark zijn wij trots deze mooie stap te hebben gemaakt. Met het oog op de toekomst volgen er dan wellicht meer, op weg naar misschien ooit wel, een volledig elektrisch wagenpark!

Planmatig en doelgericht Groenbeheer?
We staan graag voor u klaar.

Ontdek de voordelen van veelzijdig en vakkundig groenbeheer voor spoorwegen, openbaar groen en infra. Neem contact op en ontdek de kracht van ons professioneel groenbeheerteam. Verbeter vandaag nog de leefomgeving binnen uw gemeente of openbare voorziening. Neem nu de eerste stap gedegen groenbeheer in woord en daad!