Over De Jong Groenbeheer

Veelzijdig en vakkunding. Snel en efficiënt.

Veelzijdig en vakkundig. Snel en efficiënt. Flexibel en Betrouwbaar. Kwaliteit en kennis.

Door onze centrale ligging voeren wij werkzaamheden uit in heel Nederland en België. Ons bedrijf gaat met de tijd mee en investeert in kwaliteit en innovatie. Onze medewerkers zijn voorzien van alle benodigde certificaten en licenties. Daarnaast is De Jong Groenbeheer NEN-EN-ISO9001 en VCA* gecertificeerd. Het machinepark is up to date en wordt indien nodig aangepast om zo elke opdracht efficiënt uit te kunnen voeren.

In meer dan 20 jaar tijd heeft De Jong Groenbeheer een uitstekende reputatie opgebouwd in de groensector. Het bedrijf kenmerkt zich door een professionele aanpak met oog voor detail.  Het uitgebreide machinepark zorgt voor brede inzetbaarheid in een grote verscheidenheid aan groenprojecten. Niets is onmogelijk, er wordt gedacht in oplossingen

We zijn u graag van dienst, Neem contact op.

Planmatig en doelgericht Groenbeheer?
We staan graag voor u klaar.

Ontdek de voordelen van veelzijdig en vakkundig groenbeheer voor spoorwegen, openbaar groen en infra. Neem contact op en ontdek de kracht van ons professioneel groenbeheerteam. Verbeter vandaag nog de leefomgeving binnen uw gemeente of openbare voorziening. Neem nu de eerste stap gedegen groenbeheer in woord en daad!